Antreuri cu sunca si anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, sare, piper, ulei, otet. Ingrediente: 1/2 linguriţă muştar 1/2 linguriţă miere 1 lingură oţet balsamic 2 linguri ulei de măsline 100 g rucola 250 g anghinare 125 g castraveciori 50 g măsline 150 g roşii 50 g anşoa 8 felii de şuncă Mod de preparare: […]
Antreu cu mazare si cascaval
PrinteazaAntreu cu mazare si cascaval din: mazare, faina, praf de copt, oua, ulei, cascaval, branza feta, lapte, piper, ulei.
- 300 g mazare
- 180 g faina
- un plic praf de copt
- 3 oua
- 100 ml ulei
- 100 g cascaval ras
- 200 g branza feta
- 100 ml lapte
- piper
pentru tava:
- o lingurita de ulei
Mod de preparare:
Se desface mazărea şi se lasă deoparte după ce a fost trecută sub un jet de apă rece.
Făina şi praful de copt se amestecă, iar ouăle se bat cu laptele şi uleiul.
Peste făină se pune amestecul cu ouă, se amestecă pentru a desface făina şi apoi se adaugă caşcavalul ras, brânza fărâmiţată şi piperul.
Se adaugă mazărea, se amestecă delicat şi se toarnă compoziţia în forma unsă cu puţin ulei.
Se coace 50 de minute şi apoi se lasă să se răcească în tavă.
Antreu cu mazare si cascaval
Pofta buna!
Antreu cu cartofi din: cartofi, morcovi, mazare, porumb, maioneza, lapte, unt, ou, masline. Ingrediente: 0,5 kg cartofi 2 morcovi 100 g mazăre congelată 100 g porumb fiert (conservă) 3 linguri cu maioneză 100 ml lapte 2 linguri cu unt 1 ou fiert şi măsline fără sâmburi, pentru ornat sare Mod de preparare: Taie cartofii […]
Antreu cu anghinare din: rucola, sunca, anghinare, castraveciori, cas, sare, piper, ulei, otet. Ingrediente: 1/2 linguriţă muştar de Dijon 1/2 linguriţă miere 1 lingură oţet balsamic 2 linguri ulei de măsline 100 g rucola sare piper 125 g cas 250 g inimă de anghinare 125 g castraveciori muraţi 50 g măsline verzi 150 g roşii […]
Pofta buna!