Burger de Vită cu Salsa de Mango din: carne de vita, chifle, branza cheddar, frunze de salata, rosie, ceapa rosie, sare, piper, mango, ardei, coriandru. Descoperă o rețetă delicioasa de burger, care îmbină savoarea bogată a cărnii de vită cu prospețimea și dulceața mango-ului. Această combinație inedită promite să transforme fiecare mușcătură într-o experiență culinară […]
Antricot in sos de rosii
PrinteazaAntricot in sos de rosii din: antricot de vita, vin, morcov, ceapa, telina, rosii, frunze de dafin, masline, ulei, sare, piper, apa.
Ingrediente:
- 700 g antricot de vită
- 100 ml vin roşu
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 1/2 ţelină
- 500 ml suc de roşii
- frunze de dafin
- măsline
- 2-3 linguri ulei
- 100 ml apă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai antricotul de vită felii, pe fibră, şi le prăjeşti pe fiecare parte în ulei încins până se rumenesc. Razi morcovii şi ţelina prin răzătoarea mică şi toci ceapa.
Scoţi antricotul din tigaie şi so tezi ceapa şi legumele. Amesteci sucul de roşii cu vinul şi cu apa şi-l torni în tigaie, adaugi sare şi piper după gust şi foile de dafin, apoi pui carnea. Ţii la foc mic, până ce furculiţa intră cu uşurinţă în carne.
Serveşti mâncărica, după preferinţă, cu măsline feliate.
Antricot in sos de rosii
Pofta buna!
Curry Indian Cremos – Lamb Korma: O Capodoperă Culinară Autentică
Curry Indian Cremos – Lamb Korma: O Capodoperă Culinară Autentică din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de garam masala, turmeric, coriandru, chili, iaurt, smantana, migdale, sare, piper. Redescoperiți magia bucătăriei indiene prin Lamb Korma, un curry indian cremos, bogat în arome și texturi. Acest fel de mâncare, profund înrădăcinat în […]