Ardei copţi umpluţi cu carnaţi afumaţi

Printeaza

Ardei copţi umpluţi cu carnaţi afumaţi din: ardei grasi, rosii, carnati afumati, branzaz de vaci, smantana, ceapa, morcov, oua, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ardei copţi umpluţi cu cârnaţi afumaţi

  • 8 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 350 g brânză de vaci
  • 1 – 1/2 kg smântână
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi coci pe o tablă pe aragaz şi când sunt gata îi laşi să se răcească şi îi cureţi. Cureţi ceapa şi morcovul, tai ceapa şi o căleşti, adaugi morcovul ras şi câmaţul tăiat bucăţele.

După ce s-a rumenit puţin câmaţul, pui şi brânza de vaci şi verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper şi dai com­poziţia deoparte.

Baţi ouăle, le adaugi în compoziţia răcită şi umpli ardeii copţi pe care-i aşezi într-o cratiţă unul lângă altul. Le pui capace din felii de roşii, tomi smântână şi dai la cuptor pentru 15-20 de minute.

Ardei copţi umpluţi cu cârnaţi afumaţi

Ardei copţi umpluţi cu cârnaţi afumaţi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.