Ardei pe grill cu salata de branza de capra
PrinteazaArdei pe grill cu salata de branza de capra din: ardei grasi, ulei de masline extravirgin, frunze de salata verde, branza de capra, sare si piper.
Ingrediente:
- doi ardei grasi mari rosii;
- doua linguri de ulei de masline extravirgin;
- cateva frunze de salata verde;
- 170 grame de branza de capra;
- sare, piper.
Mod de preparare:
Taie ardeii in felii mari, apoi pune-i pe grillul incins, pe ambele parti, dupa care, cand incep sa se inegreasca, scoate-i intr-un vas mare si acopera vasul.
Lasa-i 10 minute apoi curata-le coaja de la suprafata.
Amesteca apoi feliile de ardei gras copt cu sare de mare si cu piper negru proaspat macinat, apoi pune si o lingura de ulei de masline.
Daca ai o bucata de branza de capra mare tai-o in patru mici bucati si pune-le si pe acestea pe grill, pana cand incep sa se inmoaie.
Asaza apoi fiecare bucata de branza pe cate o farfurie, cate o frunza de salata alaturi apoi pune si din ardeii copti pe grill.
Mai stropeste totul cu o lingura de ulei de masline.
Ardei pe grill cu salata de branza de capra
Poftă bună!
Această combinație oferă un gust echilibrat și aromat, perfect pentru a fi întinsă pe pâine proaspătă sau pentru a fi servită alături de brânzeturi și mezeluri. Preparată cu roșii suculente și țelină aromată, această zacuscă este o modalitate excelentă de a conserva gustul autentic al legumelor de toamnă. Pregătirea ingredientelor: […]
Ceaiului Malabar – O Aroma Unica
Istorie, Producție și Beneficii. Ceaiul Malabar este un ceai exotic, originar din regiunea Malabar, situată de-a lungul coastei sud-vestice a Indiei. Cu o istorie bogată și o tradiție îndelungată, acest ceai a captat atenția iubitorilor de ceai din întreaga lume datorită aromei sale unice și beneficiilor pentru sănătate. Istoria […]