Ardei umpluti (varinata)

Printeaza

Ardei umpluti

Ingrediente:Ardei umpluti

  • 8-10 ardei
  • 2-3 morcovi
  • 1 cutie ciuperci
  • verdea­ţă
  • 1 ceaşcă orez
  • sare
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 cepe

 

Mod de preparare:

Cureţi ardeii de seminţe, îi speli şi îi scurgi. Căleşti ceapa împreună cu morcovii raşi sau tocaţi şi orezul, apoi adaugi ciupercile şi verdeaţa tocată mărunt.

Umpli ardeii, îi aşezi într-o cratiţă şi îi pui la fiert, cu un sos preparat din bulion şi 3-4 linguri faina. Se servesc cu verdeata din abundenta.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Daca in umplutura se baga si ciuperci, ca aici, iese mai bun. Parca schimba putin gustul carnii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.