Ardei umpluti cu ciuperci, dovlecel si gogosar
PrinteazaArdei umpluti cu ciuperci, dovlecel si gogosar din: ardei graşi, ciuperci, dovlecei, gogoşar roşu, sare, ceapă, cuşcuş, sos de roşii, ulei.
- 4 ardei graşi
- 120 g ciuperci
- 200 g dovlecei
- 1 gogoşar roşu
- sare după gust
- 1 ceapă
- 30 g cuşcuş
- 60 ml sos de roşii
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Speli ardeii, îi cureţi de cotoare şi de seminţe.
Ceapa tăiată mărunt o înăbuşi în ulei încins, împreună cu 5 linguri apă.
Adaugi dovlecelul, gogoşarul şi ciupercile tăiate cubuleţe, laşi câteva minute, după care adaugi cuşcuşul.
Umpli ardeii cu acest amestec şi aşezi totul într-un vas termorezistent.
Torni deasupra sosul de roşii şi dai la cuptor, la foc moderat, pentru 30-40 de minute.
Serveşti ardeii umpluţi calzi.
Ardei umpluti cu ciuperci, dovlecel si gogosar
Pofta buna!