Ardei umpluţi cu spanac, peşte şi orez

Printeaza

Ardei umpluţi cu spanac, peşte şi orez: ardei gras rosu, file de peste, ceapa, usturoi, ulei de masline, spanac, busuioc, patrunjel, supa de legume, oua, orez, piper, sare.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_spanac_-peste_si_orez.png

  • 4 ardei graşi roşii
  • 250 g file de peşte (fiert)
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 g frunze de spanac
  • 1 legătură busuioc
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 200 ml supă de legume
  • 3 gălbenuşuri
  • sare
  • piper măcinat
  • 400 g orez

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii, se scot capacele. Ardeii şi capacele se fierb în apă sărată, 10 minute.

Se scot şi se scurg. Orezul se fierbe. Peştele se taie mărunt. Ceapa, usturoiul şi pătrunjelul se toacă.

Ceapa şi usturoiul se călesc în ulei, apoi se adaugă spanacul, busuiocul şi pătrunjelul, după care se pune peştele, sare, piper.

Se dă printr-o sită şi se păstrează lichidul.

Se um­plu ardeii, se pun capacele şi se pun la copt. Se toarnă 1/2 din supă şi se coci 15 minute.

Se amestecă lichidul păstrat cu restul de supă, gălbenuşul, sare, piper şi se pune deasupra.

Ardei umpluţi cu spanac, peşte şi orez

Ardei_umpluti_cu_spanac_-peste_si_orez.png

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ardei umpluti cu varza

Ardei umpluti cu varza si morcov

Ardei umpluti cu varza si morcov din: ardei, varza, morcovi, varza rosie, telina, hrean, conopida, sfecla rosie, otet, sare grunjoasa. Ingrediente: (pentru un borcan de 5l) 10 ardei graşi potriviţi 1 varză de 1 kg 3-4 morcovi mari 1 kg varză roşie 1 căpăţână ţelină cu frunze 2 rădăcini hrean 1 conopidă potrivită (sub 1 […]

 

Ardei umpluţi cu carne de vita tocata

Ardei umpluti cu hrisca si conopida

Ardei umpluti cu hrisca si conopida din: ardei, seminte de floarea-soarelui, nuci, hrisca, conopida, usturoi, cimbru, oregano, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei 1/2 cană seminţe floarea-soarelui crude 1/2 cană nuci 1/2 cană hriscă 2 bucheţele conopidă 1 căţel de usturoi 4 rosii deshidratate cimbru oregano sare piper   Mod de preparare: Se lasă la înmuiat […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.