Aripioare pe piure de dovlecei
PrinteazaAripioare pe piure de dovlecei din: aripioare de pui, dovlecei, ceapa, morcov, ardei, unt, ulei, sare, piper, cimbru, marar.
Poate te intereseaza si Pui cu ghimbir si sos de soia
- 500 g aripioare de pui
- 4 dovlecei
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 ardei
- 2 linguri unt
- ulei
- sare
- piper
- cimbru
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Cureţi dovleceii, ceapa, morcovul şi ardeiul, le tai bucăţi şi le pui la fiert în apă cu sare. In acest timp speli aripioarele şi le dai la cuptor cu puţin ulei, 1 ceaşcă de apă, sare, piper şi cimbru după gust.
După ce au fiert legumele, le scurgi de zeamă, le pasezi, adaugi în piureul obţinut untul, sare şi piper după gust, puţin mărar şi-l amesteci.
După ce s-au făcut aripioarele, le aşezi pe farfurie împreună cu piureul şi presari mărar fin tocat. Sigur, adaptezi reţeta în funcţie de carnea pe care o ai, căci noutatea la reţeta mea este piureul.
Aripioare pe piure de dovlecei
Poftă bună!
Incoming search terms:
- piure de dovlecei