Plan Alimentar de cinci Zile pentru Diabetici: Meniu Complet și Echilibrat. Iată o propunere, dar rețineți că aceste recomandări sunt generale. Pentru un plan personalizat, consultați un medic sau un nutriționist. Luni Mic dejun: Ovăz cu fructe de pădure, semințe de chia și lapte degresat. Gustare: Un măr mic. Prânz: Piept de pui la grătar, […]
Placinta cu iaurt si telemea (Banita)
PrinteazaPlacinta cu iaurt si telemea (Banita) din: foi de plăcintă, oua, iaurt de băut, telemea, unt.
Ingrediente:
- 8 foi de plăcintă cât mai întregi
- 2 ouă
- un pahar mare iaurt de băut
- 250 g telemea
- 4 linguri unt
Mod de preparare:
bat ouăle si apoi se amestecă uşor cu iaurtul. Se adaugă brânza sfărâmată şi apoi amestecul se împarte în patru.
pun pe masa de lucru două foi de plăcintă si se pune din loc în loc din amestecul de ouă si brânză. Apoi, în spaţiile rămase libere, se frune un pic de unt.
rulează asemenea unui salam şi se aşazăruloul în tava tapatată cu hârtie de copt, sub formă de melc.
După ce s-au aşezat şi celelalte rulouri se dă tava la cuptor pentru 25 de minute până când plăcinta devine aurie.
Placinta cu iaurt si telemea (Banita)
Pofta buna!
Branza Camembert: Istorie, Beneficii, Contraindicații și Valori Nutriționale – Ghidul Complet
Branza Camembert: Istorie, Beneficii, Contraindicații și Valori Nutriționale – Ghidul Complet. Camembert este o brânză franțuzească originară din regiunea Normandia, în special din orașul Camembert. Se spune că a fost creată în secolul al XVIII-lea de către o fermieră pe nume Marie Harel, sub îndrumarea unui preot care a fugit din zona Brie în timpul […]