Bărcuţe de soia cu roşii

Printeaza

Bărcuţe de soia cu roşii din: parizer vegetal, oua, rosii uscate, pesmet, smantana, mustar, castravete murat, sare, piper, nucsoara, patrunjel, ulei, boia, curry.

Ingrediente:

  • 8 felii de parizer vegetal
  • 3 ouă
  • un borcan de roşii uscate
  • 150 g pesmet
  • 200 g smântână
  • o linguriţă de muştar
  • un castravete murat
  • sare, piper
  • un vârf de cuţit cu praf de nucşoară
  • pătrunjel
  • ulei
  • boia iute
  • praf de curry

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se bat ouăle cu o furculiţă, se adaugă praful de nucşoară, sarea şi piperul după gust.

Feliile de parizer se trec prin amestecul de ouă, apoi prin pesmet.

Se prăjesc în ulei încins, timp de cinci minute pe fiecare parte, având grijă să nu se ardă pesmetul prea tare, căci devine amar.

Se scot şi se aşază pe un şervet absorbant. Castravetele murat se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se pune într-o strecurătoare.

Smântână se pune într-un castron împreună cu castravetele ras, muştarul, sarea şi piperul, după gust.

Se adaugă pătrunjel tocat şi se amestecă.

Bărcuţele de parizer se servesc fierbinţi cu sosul de smântână şi roşii uscate din conservă, presărate cu pătrunjel tocat.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Barcute cu varza

Barcute cu varza din: faina, iaurt, ulei, bicarbonat, sare, chimen, varza, ceapa, ou, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 650 g făină 400 g iaurt 200 ml ulei 1 linguriţă cu vârf de bicarbonat 1/4 linguriţă cu sare 1/2 linguriţă cu chimen Pentru umplutura: 1 1/2 varză albă dulce 100 ml ulei 80 g ceapă 1 ou […]

 

Barcute cu ardei si cascaval

Barcute cu ardei si cascaval

Barcute cu ardei si cascaval din: faina, lapte, ou, ulei, drojdie, zahar, sare, ceapa, ardei, cascaval, friptura, verdeata.   Ingrediente: Aluat: 220 g făină 125 ml lapte călduţ 1 ou 2 linguri ulei 1/2 plic de drojdie 1/2 linguriţă zahăr 1 linguriţă sare Umplutură: 250 g friptură 1 ceapă 1 ardei capia 100 g caşcaval verdeaţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Am zis ca o sa incerc sa gatesc mai des cu soia. Mi-ati dat o idee buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.