Bavarez de visine

Printeaza

Bavarez de visine din: visine, zahar, gelatina, frisca.

Ingrediente:

  • 250—300 g vişine
  • 250 g zahăr
  • 5 fol gelatină
  • 250 g frişcă

 

Mod de preparare:

Bavarez de visine: Alegem vişine coapte bine, le dăm crude prin sită şi turnăm zeama într-o cratiţă pe care o punem la foc cu za­hărul.

Fierbem compoziţia, după aceea luăm cratiţa de la foc şi topim în ea gelatina ca de obicei.

Adăugăm frişca bătută şi punem com­poziţia în formă, procedînd întocmai ca şi cu celelalte bavareze.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.