Bors de pui cu loboda din: pui, ceapa, telina, loboda, usturoi, morcov, ardei gras, sare, suc de rosii, taitei de casa, bors, leustean, ou. Ingrediente: 1 pui 1 ceapa 1 telina 1 legatura de loboda 2-3 fire de usturoi verde 1 morcov 1 ardei gras sare 1 pahar cu suc de rosii 100 g taitei de […]
Bors de carne de pui cu fasole verde
PrinteazaBors de carne de pui cu fasole verde din: pui, ceapa, rosie, fasole verde, orez, bors, sare, leustean, ou.
- 1/2 pui
- 1 ceapa
- 1 rosie
- 20-30 pastai de fasole verde
- 2 linguri cu orez
- 1/2 1 bors
- sare
- leustean
- 1 ou crud sau fiert
Mod de preparare:
Se spala carnea, se pune sa fiarba acoperita cu 1 1 de apa rece.
Cand supa da in clocot se spumuieste cu atentie, se face focul mic si se spumuieste inca o data, dupa care se fierbe acoperit 15 minute.
Fasolea se curata de codite, se spala in apa calduta, se rupe in bucati lungi de 2-3 cm si se taie pe lung in doua bucati.
Se pune sa fiarba impreuna cu carnea.
Dupa 15 minute se pune ceapa tocata marunt si rosia taiata felii subtiri, se sareaza si se acopera oala.
Supa fierbe acoperit 30 minute, dupa care se adauga: orezul fiert, borsul fiert si spumuit, leusteanul tocat.
Se da intr-un clocot si se trage oala de pe foc.
Oul fiert tare se curata de coaja, se da pe razatoarea mica si se pune in bors.
Se poate folosi oul si crud: se bate spuma cu bors fierbinte si se pune peste 15 minute de la stingerea focului in oala cu bors.
Se serveste cald, cu paine proaspata.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Bors cu perisoare de pui
Bors cu perisoare de pui din: carne tocata, ceapa, usturoi, pesmet, ou, paste, morcov, fasole, rosii, bors, sare. Ingrediente: 500 g carne tocată de viţel o ceapă mică 2 căţei usturoi 75 g pesmet un ou 100 g paste 1/2 legătură mărar un morcov 200 g fasole păstăi congelată 4-5 roşii mici 2 cuburi concentrat […]
Pofta buna!