Bors de pui cu loboda din: pui, ceapa, telina, loboda, usturoi, morcov, ardei gras, sare, suc de rosii, taitei de casa, bors, leustean, ou. Ingrediente: 1 pui 1 ceapa 1 telina 1 legatura de loboda 2-3 fire de usturoi verde 1 morcov 1 ardei gras sare 1 pahar cu suc de rosii 100 g taitei de […]
Bors de pui cu verdeata
PrinteazaBors de pui cu verdeata din: aripioare, ceapa, morcovi, cartofi, telina, pastarnac sau patrunjel, bors, ulei, sare.
- 6 aripioare
- o ceapă
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- o felie rădăcină ţelină
- o rădăcină păstârnac sau pătrunjel
- 500 ml borş
- o lingură ulei
- sare
Mod de preparare:
Carnea foarte bine curăţată se pune la fiert în apă cu sare.
Se ia spuma ori de câte ori apare şi apoi se pun ceapa tăiată mărunt şi rădăcinoasele, mai puţin un morcov.
Se lasă la fiert 10 minute, se pun cartofii şi al doilea morcov se trece prin râzătoare şi se căleşte în ulei.
Se acreşte zeama cu borş clocotit separat, se pune şi morcovul călit şi se mai lasă la fiert 10 minute.
Se potriveşte gustul de sare şi se aduce la masă cu verdeaţă, după gust.
Bors de pui cu verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors de pui cu loboda
Bors de pui si legume
Bors de pui si legume din: pui, ceapa, morcov, ardei, fasole, rosii, bors. Ingrediente: 1/2 pui o ceapă un morcov un ardei gras o mână fasole verde 2-3 roşii 3 cartofi 500 ml borş sare verdeaţă Mod de preparare: Se pune carnea la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia […]
Pofta buna!