Bors din carne de vita

Printeaza

Bors din carne de vita din: carne de vita, rosii, zarzavat, varza, sare, piper, smantana, patrunjel, bors.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită groasă (piept, coadă)
  • 350 g roşii
  • zarzavat de supă
  • 1/2 varză ălbă mică
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smântână
  • pătrunjel verde
  • 1/2 l borş
  • 3 l apă

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi mici, egale şi fierbeţi-le în 3 I apă cu 1 linguriţă de sare.

Luaţi bine spuma şi adăugaţi zarzavatul tăiat julien.

Când carnea este aproape pătrunsă, puneţi roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate în cuburi mici.

După 8-10 minute de clocote puneţi borşul fiert separat.

La sfârşit, puneţi piperul boabe, smântână şi pătrunjelul tocat fin.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.