Tigaie de miel cu broccoli din: carne de miel, ulei, ceapa rosie, broccoli, mazare, sos chilli dulce, sos de soia, ghimbir, orez. Timp de preparare 10 minute, Timp de gatire 15 minute, 4 portii Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună […]
Broccoli cu carne de miel, carnati si cascaval
PrinteazaBroccoli cu carne de miel, carnati si cascaval din: broccoli, carne de miel, carnati, cascaval, ulei, oua, patrunjel, salata verde, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente:
- 2-3 legaturi de broccoli
- 500 g carne de miel
- 2 carnati
- 50 g cascaval
- 1 lingura ulei
- 2 oua
- 1 legatura de patrunjel
- 1 salata verde
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oala pui la fiert 1 litru de apa cu sare, piper boabe si foaia de dafin.
Cand a inceput sa clocoteasca, adaugi carnea de miel, lasi sa fiarba la foe mic timp de 1 ora, apoi scurgi supa, scoti oasele de pe carne si apoi tai carnea in bucati potrivite.
Fierbi carnatii in jumatate de pahar de apa cu ulei, pana se evapora lichidul, ii scoti si ii tai bucatele potrivite.
Broccoli il speli, il imparti in buchetele si le fierbi 5 minute, in apa clocotita cu sare.
Intr-un vas de iena pui straturi succesive de carne de miel, broccoli, carnati, cascaval taiat in felii subtiri, apoi repeti straturile fara cascaval.
Umpli cu zeama in care a fiert carnea de miel, adaugi sare si piper dupa gust, iar deasupra torni ouale batute ca pentru omleta si presari cascaval ras.
Dai vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 de minute.
Servesti cu salata vefde si ceapa de primavara.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tigaie de miel cu broccoli
Friptura de miel in folie cu broccoli, ciuperci si dovlecel
Friptura de miel in folie cu broccoli, ciuperci si dovlecel din: piper, broccoli, lamaie, ulei de masline, sare, vin, condimente, carne de miel, usturoi, ardei, dovlecel, ciuperci, morcovi si ceapa rosie. Ingrediente: 4 gr piper negru 1 buc. broccoli 1 buc. lamaie 50 ml ulei de masline 5 gr sare 100 ml vin alb 5 […]
Pofta buna!