Broccoli cu fasole si ardei iute din: broccoli, muguri de pin, ulei de masline, ceapa murata, usturoi, ardei iute, boabe de fasole, lamaie, sare de mare, piper, tarhon.
Ingrediente:
400 g broccoli
100 g muguri de pin
2 linguri de ulei de masline
2 cepe mici murate
2 catei de usturoi
2 ardei iuti rosii, uscati
400 g boabe de fasole fierte
1 lamaie
sare de mare
piper
tarhon
Mod de preparare:
Broccoli se taie în bucăţi mici, iar partea lemnoasă se pune la abur timp de 3 minute.
Apoi se lasă la răcit. Fasolea se tine timp de 12 ore într-un recipient cu apă, apoi se fierbe.
După prima fierbere, se aruncă apa. Apoi se lasă din nou la fiert până boabele devin moi.
După fierbere se mixează cu tarhon uscat. Intr-o tigaie, se pun la copt boabele de pin.
Apoi se iau de pe foc si se mixează cu usturoiul tăiat mărunt, ceapa, ardeiul iute, sarea, piperul.
Amestecul se toarnă deasupra bucăţelelor de broccoli.
Broccoli cu feta si ceapa din: broccoli, ceapa, ulei de masline, feta, sare, piper. Ingrediente: 1 broccoli, rupt buchetele 1/2 ceapa feliata 3 linguri de ulei de măsline branză feta mărunțită sare si piper Mod de preparare: Opariti broccoli cateva minute, apoi scurgeti. Adăugați ceapa, uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper negru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Asta e un fel de garnitura