Bulgarasi cu ciocolata
PrinteazaBulgarasi cu ciocolata din: zahar, ciocolata, esenta de rom, biscuiti, nuci, cacao, lapte sau unt.
Ingrediente:
- 1/2 pahar zahăr pudră
- 200 g ciocolată fără cremă
- 3 linguri esenţă de rom
- 1 pahar biscuiţi simpli măcinaţi
- 100 g nuci măcinate
- 2 linguri cacao
- lapte sau unt
Mod de preparare:
Bulgarasi cu ciocolata: Razi ciocolata, opreşti puţină ciocolată rasă pentru ornat bulgăraşii, iar pe cea rămasă o amesteci cu zahărul, esenţa, biscuiţii măcinaţi, nucile măcinate şi cacaua.
Amesteci totul bine şi abia la sfârşit adaugi lapte sau unt, ca să-ţi iasă o compoziţie nici prea tare, nici prea moale.
Formezi apoi bulgăraşi pe care-i tăvăleşti prin ciocolata rămasă sau nucă de cocos.
Poftă bună!