Butoiase de dovlecei din: dovlecei, mix de legume, smantana, unt, sos de soia, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente:
2 dovlecei 150 g mix de legume congelate (morcov, telina, cartofi, mazare, porumb) 200 g branza de vaci 125 g smantana 100 g unt sos de soia rozmarin sare piper
Mod de preparare:
Spală şi şterge dovleceii cu un şervet absorbant, taie-i în trei bucăţi (în funcţie de lungime).
Cu ajutorul unei linguriţe, scoate miezul. Separat, inabusa in untul topit legumele decongelate şi miezul de dovlecel.
Potriveşte gustul de sare şi piper.
După ce s-au răcorit, amestecă legumele cu brânza de vaci şi smântână
. Umple dovleceii cu amestecul preparat.
Aşază-i într-o tavă şi lasă-i la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute.
Spre final, stropeşte-i cu sos de soia.
Butoiase de dovlecei
Pofta buna!
poate iti place si:
Dovlecei cu verdeata umpluti cu legume din: dovlecei, morcovi, telina, patrunjel, rosii, bulion, margarina, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei mijlocii 2 morcovi 1 telina mica 1 radacina de patrunjel 2 rosii 2 linguri de bulion 1 lingura margarina 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: Se […]
Dovlecei umpluti cu legume si naut din: dovlecei, ceapă, morcov, ardei rosu, naut, rosie, rosii decojite, sare, piper, busuioc uscat, cimbru, pătrunjel verde, ulei, sos de legume. Ingrediente: 2 dovlecei potriviţi 1 ceapă 1 morcov mic 1/2 ardei roşu 300 g năut fiert 1 roşie 250 g roşii decojite sare piper 1 linguriţă rasă busuioc uscat 1 vârf de linguriţă […]
Pofta buna!