Carnati pe sfecla rosie: sfecla rosie, carnati, faina, otet, ulei, supa de zarzavat, miere.
Ingrediente:
4 sfecle mijlocii
500 g cârnaţi
1 linguriţă făină
1 lingură oţet
1 ceaşcă ulei
1 cană cu supă de zarzavat (sau cu apă)
2 linguriţe cu miere (sau zahăr)
Mod de preparare:
Prăjeşti cârnaţii în ulei fierbinte, îi scoţi pe o farfurie şi îi serveşti cu piure de sfeclă pregătit astfel: Fierbi sfecla, şi o cureţi de coajă. Apoi dai sfecla pe răzătoareea cu găuri mari.
Prepari un sos dintr-o linguriţă cu făină şi 1 cană cu supă de zarzavat, pui un praf de sare, îndulceşti sosul cu miere şi îl răstorni peste sfeclă.
Astfel pregătită, prăjeşti sfecla în uleiul în care ai prăjit cârnaţii. Aşezi sfecla pe un platou mai mare, pe felii de pâine prăjită. Peste sfeclă aşezi cârnaţii.
O reteta de carnati cu salata calda de varza rosie si sfecla din: carnati de porc, otet balsamic, zahar brun, seminte de chimion, fructe uscate, varza rosie, sfecla, mustar si paine. Ingrediente: 8 carnati de porc 100 ml de otet balsamic 100 g zahar brun 1 lingura seminte de chimion 140 g amestec de fructe […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.