O reteta simpla de Tocana din carne miel cu smantana din: carne de miel, untdelemn, ceapa, smantana, faina, lamaie, boia, marar, patrunjel sau tarhon si sare. Ingrediente: 300-500 g carne de miel 50-80 ml untdelemn circa 80 g ceapa 100 ml smantana 25 g faina lamaie boia marar patrunjel sau tarhon taiat marunt sare Mod […]
Carne de miel cu ardei gras si ceapa
PrinteazaCarne de miel cu ardei gras si ceapa din: carne de miel, ardei gras, ceapa, fasole pastai, supa de legume, rosii, ulei, sare.
- 1 kg carne de miel
- 6 ardei rgasi de culori diferite
- o ceapa mare, alb
- o conserva mica fasole pastai
- 250 ml supa din concentrat de legume
- 3-4 rosii
- 50 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă cu fund dublu se încinge uleiul si se pune la călit ceapa tăiată rondele.
Se scoate, si în acelaşi ulei, se pun ardeii tăiaţi mare, după gust.
După ce s-au înmuiat si aceştia, se scot. In acelaşi ulei se pune carnea tăiată cuburi si, după ce îşi schimbă culoarea uniform, se adaugă ceapa, ardeii si roşiile.
Fasolea se trece sub un jet de apă rece si se adaugă si ea. Se potriveşte de sare.
Se toarnă supa din concentrat de legume si se dă la cuptor pentru o oră.
Carne de miel cu ardei gras si ceapa
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana din carne miel cu smantana
Omleta cu carne de miel din: carne de miel maruntita, parmezan, maioneza, hrean, unt, oua. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de […]
Pofta buna!