Carne de miel cu marar verde
PrinteazaO reteta de carne de miel cu marar verde din: carne de miel, marar verde, ceapa, faina, lamaie, sare, piper boabe si ulei.
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel
- 1/2 kg marar verde
- 1 ceapa
- 1 lingura faina
- 1/2 lamaie
- sare
- piper boabe
- 1 ceasca ulei
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa tocata marunt, se adauga o ceasca de apa si se fierbe inabusit, pana cand ceapa devine sticloasa. Se toaca mararul marunt, se pune peste carne si se mai adauga apa.
Se desface o lingura de faine in apa rece si se toarna peste mancare, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se stoarce zeama de la 1/2 lamaie si se introduce cratita in cuptorul fierbinte. Se scoate cand carnea se poate consuma.
Poftă bună!