Carne de porc prajita in sos de bere din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, telina, sare, piper, chimen, unt, bere, patrunjel. Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 1 căpăţână de usturoi 1 tijă de ţelină 4 cotlete de porc cu grăsime, de 200 g fiecare sare piper proaspăt măcinat 1 lingură de chimen 2 linguri de […]
Carne de porc cu sos picant din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, ulei de canola. Ingrediente: 450 g carne de porc, felii subtiri 1/2 ceapa, feliata 3 linguri pasta de chili 2 linguri de fulgi de chili 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.