Suc de mango cu menta din: mango, lemongrass, ardei iute, frunze de menta. Lemongrass este o planta tropicala cu frunze lungi si tulpini subtiri si fibroase, folosita frecvent in bucataria asiatica, mai ales in bucataria tailandeza, indiana si vietnameza. Are un gust usor citric si poate fi folosit atat in prepararea supei, cat si in prepararea […]
Carne de vita cu fasole si pasta de ardei iute
PrinteazaCarne de vita cu fasole si pasta de ardei iute din: ulei de masline, ceapa, carne de vita, pasta de ardei iute, amestec de condimente cajun, rosii, supa de vita, ciocolata neagra, coriandru, orez brun, iaurt.
Ingrediente:
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 ceapa mare, tocata
- 250 g carne tocata de vita, fara grasime
- 1 lingura pasta de ardei iute
- 1 lingura amestec de condimente Cajun
- 2 conserve a cate 400 g mix de fasole, scurse
- 1 conserva de 400 g rosii tocate
- 1 cub supa de vita
- 2 bucatele de ciocolata neagra
- 1 pachetele de coriandru, tocat
- orez brun fiert si iaurt, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa la foc mediu, până se înmoaie.
Adaugă carnea de vită, piper negru şi puţină sare, mărunţind carnea cu o lingură de lemn în timp ce se închide la culoare.
Pune pasta de ardei iute şi condimentele Cajun. Amestecă bine şi mai lasă mâncarea pe foc încă 1 minut.
Adaugă fasolea şi roşiile, apoi fărâmiţează cubul de supă deasupra. Toarnă o cană de apă şi lasă totul să fiarbă 20-30 de minute, până se îngroaşă.
Adaugă ciocolata şi amestecă până se topeşte, apoi încorporează mare parte din coriandru.
Serveşte acest chilii în boluri, peste orez, şi pune deasupra restul de coriandru, o lingură de iaurt şi un strop de pastă de ardei iute.
Carne de vita cu fasole si pasta de ardei iute
Pofta buna!