Cartofi copti cu vinete, ardei si usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi copti, vinete, usturoi, ulei, ceapa, ardei rosu, cimbru, iaurt, patCartofi copti cu vinete, ardei si usturoi runjel.

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi
  • 1 vânătă mică
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapă mică
  • 1 ardei roşu
  • 2 căţei usturoi
  • 1 vârf de cuţit cim­bru
  • 4 linguri iaurt
  • pătrunjel sau mărar

 

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi coci în cuptor. Speli vânătă, o tai mărunt şi o căleşti în ulei, până se înmoaie şi se rumeneşte. Adaugi ceapa tăiată peştişori, ardeiul tăiat fâşii, căţeii de usturoi şi cimbrul. înăbuşi acest amestec, până se înmoaie legumele.

Scoţi cartofii din cuptor, îi cureţi de coajă şi îi tai felii. Peste fiecare felie de cartofi pui iaurt, apoi ames­tecul de legume. Presari deasupra mărar sau pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.