Cartofi Copti cu Rozmarin și Cimbru din: cartofi, rozmarin, cimbru, ulei de masline, sare, piper. Transformați simplii cartofi într-un deliciu aromat și crocant cu această rețetă de cartofi copți cu rozmarin și cimbru. Această combinație clasică de ierburi și condimente, împreună cu textura crocantă a cartofilor copti, creează un fel de mâncare simplu, dar extrem […]
Cartofi copti umpluti cu crema de branza picanta si bacon
PrinteazaCartofi copti umpluti cu crema de branza picanta si bacon din: crema de branza picanta, bacon, smantana, cartofi, patrunjel, ulei.
Ingrediente:
- 200 g cremă de brânză picantă
- 100 g bacon
- 200 g smântână
- 6 cartofi medii
- pătrunjel proaspăt
- ulei
Mod de preparare:
Se spală cartofii, se pun în tavă mare și se coc în cuptor la foc moderat, 60 minute.
Într-o tigaie se încing 4 linguri de ulei și se prăjesc feliile de bacon. Se scot cartofii din cuptor, sa taie pe jumătate și se ung cu cremă de brânză.
Deasupra se pune bacon. Se pun pe platou, alături de un bol cu smântână presărat cu pătrunjel tocat.
Cartofi copti umpluti cu crema de branza picanta si bacon
Pofta buna!
Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc
Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc din: cartofi, carne de porc, ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, unt, faina, lapte, parmezan, sare, piper, oregano, busuioc. Această rețetă este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau pentru momentele în care doriți să vă răsfățați cu un preparat cu adevărat reconfortant. Reteta Musaca de Cartofi […]
Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere
Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere din: cartofi, bacon, ceapa, usturoi, smantana, branza, unt, marar, sare, piper. Cartofii țărănești sunt un preparat tradițional, dar de data aceasta, vă vom prezenta o variantă specială și , care adaugă un aer inovator la acest fel de mâncare clasica. Această rețetă de cartofi țărănești vă va cuceri papilele […]
Pofta buna!