Cartofi cu doua feluri de branza
PrinteazaCartofi cu doua feluri de branza din: morcovi, frunze de telina, ceapa, cartofi, bors, smantana, branza cheddar sau feta, bacon.
- morcovi
- frunze de telina
- ceapa
- cartofi
- 1 cana de bors
- 2 linguri de smantana
- brânză Cheddar şi feta
- bacon
Mod de preparare:
Rumenesti într-o tigaie de teflon morcovii tăiaţi în cubuleţe, frunzele de ţelină mărunţite şi ceapa tocată.
Când observi că verdeaţa şi legumele încep să se înmoaie, adaug câţiva cartofi mici şi o cană de borş.
Amesteci bine şi las mixtura pe foc circa 10 minute.
Apoi completezi cu 2 linguri de smântână degresată şi cantităţi egale de brânză Cheddar şi feta.
Torni supa în boluri şi ornezi porţiile cu câteva fâşii de bacon.
Cartofi cu doua feluri de branza
Pofta buna!