Friptura de miel cu garnitura de spanac si cartofi din: pulpă de miel, otet, unt, usturoi, sare, piper, boia, pasta de bulion, ulei , condiment din legume uscate, spanac, cartofi, unt, lapte. Ingrediente: 1 pulpă de miel 20 ml oţet 50 g unt 8-10 căţei de usturoi sare piper boia 2 linguri pastă de bulion 2 linguri ulei 1 linguriţă […]
Cartofi cu friptura la cuptor
PrinteazaCartofi cu friptura la cuptor din: cartofi noi mici, unt, cimbru (sau cimbru uscat), frunze dafin, usturoi, muşchi de porc, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g cartofi noi mici
- 100 g unt
- 1 legătură cimbru (sau 1 linguriţă cimbru uscat)
- 3 frunze dafin
- 6 căţei usturoi
- 4 bucăţi muşchi de porc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi cureţi de coajă. îi aşezi într-o tavă şi adaugi untul la temperatura camerei.
Presari sare şi piper, după gust.
Adaugi căţeii de usturoi în coajă, cimbrul tocat sau pe cel uscat, frunzele de dafin şi amesteci bine toate ingredientele.
Pui şi bucăţile de carne în tavă, asezonate după gust, printre cartofi.
Introduci tava acoperită cu folie alimentară în cuptorul încins şi laşi 20 de minute.
Apoi, îndepărtezi folia şi din când în când mişti vasul pentru a amesteca şi carnea, şi cartofii cu sosul format şi pentru a se rumeni.
Laşi la foc mic până când s-a pătruns carnea.
Cartofi cu friptura la cuptor
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de vitel cu cartofi si morcovi
Friptura de vitel cu cartofi si morcovi din: carne de viţel, ceapa, usturoi, ardei grasi, morcovi, cartofi, ardei iute, supa, ulei, piper, sare, concentrat de legume. Ingrediente: 1 kg carne de viţel 2-3 cepe 1 căpăţână de usturoi 2 linguri bulion 2-3 ardei graşi 1 -2 morcovi 4-cartofi 1 ardei iute 1/2 l supă 1 pahar […]
Pofta buna!