Cartofi cu pastarnac si parmezan
PrinteazaCartofi cu pastarnac si parmezan din: cartofi, ulei de floarea soarelui, pastarnac, parmezan, pesmet, cimbru.
- 1,5 kg cartofi cu coaja alba, curatati de coaja si taiati sferturi
- 8 linguri ulei de floarea soarelui
- 800 g pastarnac, curatat si taiat in doua pe lungime
- 150 g parmezan, razuit
- 6 linguri pesmet
- 2 linguri cimbru, tocat
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200C.
Fierbe cartofii 6 min; scurge de lichid şi pune-i din nou în vas pentru a se zvânta. Scutură vasul pentru ca marginile să se zdrobească şi apoi stropeşte cu 6 linguri ulei.
Combină păstârnacul cu uleiul rămas.
Dă la cuptor 1 oră şi adaugă păstârnacul după 15 min.
Combină parmezanul, pesmetul şi cimbrul şi presară în ultimele 15 minute.
Cartofi cu pastarnac si parmezan
Pofta buna!
Mie nu-mi place pastarnacul deloc, asa ca nu sunt incantat de reteta asta