Cartofi de cacao

Printeaza

Cartofi de cacao din: biscuiti, nuci, zahar, esenta de cafea, cacao, rom, portocala.

Ingrediente:Cartofi de cacao

  • 250 g biscuiţi
  • 100 g nuci măcinate
  • 100 g zahăr
  • 1 pahar de esenţă de cafea
  • 2 linguri de cacao
  • rom
  • coajă rasă de portocală

Mod de preparare:

Se fierbe esenţa de cafea cu zahăr şi cacao. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu nucile date prin maşină, cu romul şi biscuiţii sfărâmaţi cu mâna.

Se mestecă totul bine şi se formează cu mâna cartofi, care se tăvălesc în cacao cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.