Ceafa de porc in crusta
PrinteazaCeafa de porc in crusta din: ceafa de porc, sare, piper, oua, faina si ulei.
- 500 g ceafa de porc
- sare
- piper negru macinat
- 2 oua
- 3 linguri cu faina
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Amestec crocant cu rosii uscate: Amesteci bine urmatoarele ingrediente: 100 g pesmet, 2-3 rosii uscate tocate marunt si busuioc verde.
Feliaza ceafa, cate-o cu tocatorul de snitele, sareaz-o, pipereaz-o.
Lasa carnea pregatita o ora la firgider. Da fiecare felie prin faina, ou si amestec crocant, apasand bine sa se faca o crusta frumoasa.
Incinge bine uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste snitelele cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoate pe hartie absorbanta. Serveste cu garnitua de legume sotate.
Ceafa de porc in crusta
Pofta buna!