Ceapa umpluta cu branza si carne din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano. Ingrediente: 5-6 cepe 400 g carne tocata 100 g branza rasa 1 legatura ceapa verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi sare piper oregano Mod de preparare: Ceapa […]
Ceapa umpluta cu pui si ciuperci
PrinteazaCeapa umpluta cu pui si ciuperci din: ceapa, carne de pui, ciuperci, unt, bacon, smantana, ou, vin, supa, rozmarin, ulei, sare, piper.
- 4-6 cepe mijlocii
- 400 g carne tocată de pui
- 150 g ciuperci
- 1 lingură cu unt
- 200 g bacon
- 2 linguri cu smântână
- 1 ou
- 50 ml vin alb sec
- 50 ml supă de pui
- 1 crenguţă de rozmarin
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţa cepele, taie-le puţin jos ca să stea bine în tavă, scobeşte-le uşor şi lasă-le cam 2-3 foi.
Toacă mărunt miezul de ceapă şi căleşte-lîn ulei. Adaugă carnea şi lasă pe foc să se înăbuşe bine.
Pune ciupercile tăiate felii şi condimentează cu rozmarin, sare şi piper. Lasă-le să se răcorească, apoi toarnă oul bătut cu smântână.
Cu acest amestec, umple cepele, opărite separat, dar nu mai mult de cinci minute:.
Aşază-le într-o tavă şi înfăşoară fiecare ceapă în câte o felie de bacon.
Stropeşte-le cu supă şi vin. Lasă-le la cuptor 30 de minute.
Spre final, pune pe fiecare ceapă câte un cubuleţ de unt.
Ceapa umpluta cu pui si ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Ceapa umpluta cu branza si carne
Pofta buna!