Chec festiv cu ciocolata amaruie din: faina, ciocolata amaruie, zahar pudra, unt, oua, lapte, praf de copt, zahar vanilat, sare.
Ingrediente:
350 g făină
350 g ciocolată amăruie
175 g zahăr pudră
250 g unt
6 ouă
15 linguri lapte
1 plic praf de copt
2 plicuri zahăr vanilat
sare
Mod de preparare:
Amesteci făina cu praful de copt. Ungi cu unt şi tapetezi cu făină două forme de chec sau una mai mare.
Freci untul cu zahărul, 1 adaugi puţină sare, zahărul vanilat şi ouăle pe rând, apoi făina amestecată cu praful de copt şi torni laptele puţin câte puţin.
Razi jumătate din ciocolată, iar cealaltă jumătate o rupi în bucăţi de 2-3 cm.
Adaugi ciocolata în compoziţie, amestecând uşor.
Torni compoziţia în formele de chec şi le introduci în cuptorul preîncălzit, pentru circa 1 oră.
Este gata când s-a rumenit, iar checul se desprinde de pe margini.
Chec moale cu ciocolata din: oua, ciocolata, faina, praf de copt, zahar, unt, fructe. Ingrediente: 250 g ciocolată neagră 3 ouă 100 g zahăr pudră 60 g făină o linguriţă praf de copt 80 g unt 50 g făină de migdale o lingură fructe din vişinată Pentru glazură: 100 g ciocolată neagră 100 ml frişca lichidă […]
Chec cu fructe si miere din: faina, unt, zahar, oua, caise, ulei, lapte, banana, miere. Ingrediente: 100 g făină 200 g caise uscate 80 g zahăr 3 ouă 100 g unt o banană zeama unei portocale o lingură ulei 1/2 pliculeţ zahăr vanilat o lingură cu lapte miere Mod de preparare: Se amestecă gălbenuşurile […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.