Chifle cu carne de pasare

Printeaza

Chifle cu carne de pasare din: piept de pasare, chifle, ceapa verde, ceapa alba, sos picant, branza topita, salata verde.

Ingrediente:Chifle cu carne de pasare

  • 1 piept de pasare
  • chifle
  • 2-3 fire ceapa verde sau rondele de ceapa alba
  • 1 lingurita cu sos picant
  • 2 triunghiuri branza topita
  • salata verde

 

Mod de preparare:

Pieptul de pasare se fierbe 30 minute, se raceste si se taie felii groase, apoi romburi mici. Se lasa deoparte.

Se curata ceapa alba, se scoate miezul, iar foile ramase se taie subtire.

Se obtin rondele fine care se pun peste carne. Se spala salata frunza cu frunza, se usuca in prosop curat si se pastreaza.

Se taie o chifla proaspata in trei felii pe latime, fara sa se desprinda feliile.

Se pune pe felia de jos o frunza de salata, o felie de branza, o felie de carne, sos picant si ceapa.

Se acopera cu felia de deasupra. Pe a doua felie se pun aceleasi componente, dar se incheie cu frunze de salata tocate fin.

Chiflele se servesc intregi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Chifle cu carne de vita

Chifle cu carne de vita 

Chifle cu carne de vita din: carne tocata de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, apa, otet de vin rosu, sos worcestershire, sare, piper, praf de chili, fulgi de ardei, mustar, chifle, unt. Ingrediente: ½ kg carne tocata de vita 1/4 cana de ceapa tocata 1 lingurita usturoi tocat 1 cutie de sos de rosii 1/4 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.