Chifle umplute cu cascaval si rosii

Printeaza

Chifle umplute cu cascaval si rosii din: chifle, busuioc, oua, lapte, ceapa verde, cascaval, rosii deshidratate.

Ingrediente:Chifle_umplute_cu_cascaval_si_rosii

  • 6 chifle
  • o mana de busuioc, frunzele rupte
  • 4 oua
  • 4 linguri lapte
  • 4 fire de ceapa verde, tocata marunt
  • 75 g cascaval, taiat cuburi mici
  • 120 g rosii deshidratate, scurse de ulei si tocate

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190C. Cu ajutorul unui cutit ascutit taie capacele chiflelor. Asaza chiflele pe tava de copt-fara capace, si da la cuptor 10 minute. Lasa sa se raceasca 5 minute. Goleste chiflele de miez, cu grija sa nu se rupa.

Intr-un bol, combină ouăle, busuiocul, laptele, ceapa şi presară sare şi piper. Toarnă în chifle, aşază deasupra caşcaval şi roşii.

Dă la cuptor 18-20 min. Lasă să se răcească sau serveşte calde.

Chifle umplute cu cascaval si rosii

Chifle_umplute_cu_cascaval_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.