Chifle umplute cu cascaval si rosii
PrinteazaChifle umplute cu cascaval si rosii din: chifle, busuioc, oua, lapte, ceapa verde, cascaval, rosii deshidratate.
- 6 chifle
- o mana de busuioc, frunzele rupte
- 4 oua
- 4 linguri lapte
- 4 fire de ceapa verde, tocata marunt
- 75 g cascaval, taiat cuburi mici
- 120 g rosii deshidratate, scurse de ulei si tocate
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 5/190C. Cu ajutorul unui cutit ascutit taie capacele chiflelor. Asaza chiflele pe tava de copt-fara capace, si da la cuptor 10 minute. Lasa sa se raceasca 5 minute. Goleste chiflele de miez, cu grija sa nu se rupa.
Intr-un bol, combină ouăle, busuiocul, laptele, ceapa şi presară sare şi piper. Toarnă în chifle, aşază deasupra caşcaval şi roşii.
Dă la cuptor 18-20 min. Lasă să se răcească sau serveşte calde.
Chifle umplute cu cascaval si rosii
Pofta buna!