Chiftele cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Chiftele cu usturoi si patrunjel din: carne tocata, usturoi, ardei, patrunjel, ceapa, sos iute, oua, piper, faina, ulei.

Ingrediente:Chiftele_cu_usturoi_si_patrunjel

  • 500 g carne tocata
  • 4 catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • o lingura patrunjel tocat
  • o ceapa mica
  • o picatura sos iute
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea tocată se pune într-un vas.

Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală, după care se toacă foarte mărunt şi se pun peste carnea tocată.

Se adaugă ardeiul spălat si tocat mărunt si pătrunjelul mărunţit, ouăle, sosul iute, sare şi piper.

Se amestecă bine compoziţia de chiftele şi se laşă la frigider 30 de minute.

Apoi, se formează chiftelele care se trec prin făină şi se pun la prăjit în baie de ulei încins.

După ce s-au rumenit, se scot pe şervete de hârtie.

Chiftele cu usturoi si patrunjel

Chiftele_cu_usturoi_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu usturoi din: carne, ceapa, patrunjel, smantana, oua, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne tocată 2 legături ceapă o legătură pătrunjel o lingură smântână 2 ouă sare piper ulei 2-3 fire pătrunjel 2-3 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea se pune într-un castron şi se adaugă smântână, sare şi piper. Se amestecă […]

 

Cod sărat cu praz

Chiftele de cod cu usturoi

Chiftele de cod cu usturoi din: file de cod, ceapa, usturoi, patrunjel, telina, paine, oua, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kg file de cod 2 cepe 6 căţei usturoi un fir ţelină o legătură pătrunjel 4 felii pâine de o zi 3 ouă 2 linguri făină 2 lămâi ulei pentru prăjit sare piper   […]

 

 

Chiftele aromate din fasole

Chiftele din fasole cu usturoi

Chiftele din fasole cu usturoi din: fasole, pesmet, cartof, morcov, pastarnac, ceapa, usturoi, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g fasole boabe (roşie sau pestriţă) 4 linguri de pesmet 1 cartof 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă 1 linguriţă de usturoi praf 3 linguri de făină 3 linguri de ulei sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.