Chiftele de cartofi cu varza

Printeaza

Chiftele de cartofi cu varza din: varza, cartofi, faina, pesmet, usturoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1 varză mică
  • 2 cartofi
  • 4 linguri făină
  • pesmet
  • 4 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Chiftele de cartofi cu varza: Toci varza, o freci cu sare şi o înmoi câteva minute în apă fierbinte. Dai cartofii prin râzătoare, îi scurgi şi-i amesteci cu varza scursă, usturoiul pisat, făina, sare şi piper, după gust.

Formezi chiftele cu mâna umedă, le dai prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins pe ambele părţi.

Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Prăjiturele cu Ciocolată la Air Fryer

Prăjiturele cu Ciocolată la Air Fryer: o alternativă rapidă și mai sănătoasă la metoda tradițională de coacere în cuptor. Această metodă reduce necesarul de ulei și minimizează timpul de gătire, făcând din aceste prăjiturele o opțiune perfectă pentru pofticioșii care sunt și sănătate-conștienți. Ingrediente Făină (150 g): Baza pentru prăjiturele, făina este o sursă de […]

Ridichii Murate pentru Iarnă

Ridichii Murate pentru Iarnă. Acestea pot fi folosite în salate, sandvișuri sau ca garnitură pentru preparate din carne. Murarea este o metodă tradițională de conservare, care nu doar că păstrează legumele proaspete, dar le îmbogățește și cu arome complexe. Ingrediente 500 g ridichii (de preferat ridichi roșii sau negre) 500 ml apă 100 ml oțet […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.