Chiftelute aromate cu ciuperci
PrinteazaChiftelute aromate cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, ceapa, usturoi, marar, faina, pesmet, ulei, sare, piper.
- 4 cartofi fierti in coaja
- 500 g ciuperci
- 1 ceapa
- 5 catei de usturoi
- 1 legatura marar
- faina
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi cartofii şi îi dai prin maşina de tocat. Speli ciupercile şi le dai prin maşina de tocat. La fel procedezi cu ceapa, usturoiul şi verdeaţa. Le pui peste cartofi, amesteci, potriveşti de sare şi piper şi adaugi câteva linguri de făină.
Frămânţi bine şi formezi chifteluţe pe care le dai prin pesmet şi le prăjeşti în baie de ulei. Le scoţi pe şerveţele absorbante.
In momentul servirii, le poţi decora cu crenguţe de mărar proaspăt.
Chiftelute aromate cu ciuperci
Pofta buna!