Chilli cu carne

Printeaza

Chilli cu carne din: carne de porc, usturoi, ardei iute, rosii, sare, piper, maghiran, chilli, chimen, telina, zahar, untdelemn si faina.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 3 usturoi zdrobiţi
  • 5 – 8 ardei mari iuţi
  • 1 kg roşii curăţate de coajă şi tăiate
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • chilli măcinat
  • chimen
  • ţelină
  • zahăr după gust
  • untdelemn
  • făină

 

Mod de preparare:

Chilli cu carne: Carnea o tăiem bucăţele, o în­muiem în făină şi o frigem în vas, adăugând câte puţin untdelemn.

Scoatem carnea şi în acelaşi untde­lemn fierbem înăbuşit ceapa, ardeii curăţaţi şi tăiaţi şi usturoiul.

La sfârşit, adăugăm carnea, condimentele şi roşiile şi fierbem înăbuşit la foc mic cca 35 minute.

Condimentăm după gust.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.