Chilli cu carne
PrinteazaChilli cu carne din: carne de porc, usturoi, ardei iute, rosii, sare, piper, maghiran, chilli, chimen, telina, zahar, untdelemn si faina.
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc
- 3 usturoi zdrobiţi
- 5 – 8 ardei mari iuţi
- 1 kg roşii curăţate de coajă şi tăiate
- sare
- piper
- maghiran
- chilli măcinat
- chimen
- ţelină
- zahăr după gust
- untdelemn
- făină
Mod de preparare:
Chilli cu carne: Carnea o tăiem bucăţele, o înmuiem în făină şi o frigem în vas, adăugând câte puţin untdelemn.
Scoatem carnea şi în acelaşi untdelemn fierbem înăbuşit ceapa, ardeii curăţaţi şi tăiaţi şi usturoiul.
La sfârşit, adăugăm carnea, condimentele şi roşiile şi fierbem înăbuşit la foc mic cca 35 minute.
Condimentăm după gust.
Poftă bună!