Ciorbă de carnaţi afumati

Printeaza

Ciorbă de carnaţi afumati

Ingrediente:Ciorbă de carnaţi afumati

  • 500 g camaţi afu­maţi
  • 100 ml smântână
  • ulei
  • 2 ouă
  • 2 cepe mari
  • 60 g faină
  • oţet
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o pui la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Cârnaţii îi tai felioare pe care le prăjeşti în ulei încins şi pe care le adaugi în oală după ce a fiert ceapa.

Dizolvi făina într-o ceaşcă de supă, o torni în zeama de pe foc şi o laşi la fiert 20 de minute. Potriveşti apoi gustul de sare, piper şi oţet.

Când ciorba este gata o dai deoparte şi o dregi cu ouăle bătute cu smântână şi presari verdeaţa tăiată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.