Ciorba de pasare cu taitei de casa
PrinteazaCiorba de pasare cu taitei de casa
Ingrediente:
- aripile, coastele, spatele şi gâtul de la 1 pui
- 1/2 l borş
- ceapă
- ardei
- morcovi
- ţelină
- rădăcină de pătrunjel
- roşii
- 1 ou
- sare
- făină
Mod de preparare:
Ciorbă de pasare cu tăiţei de casa: Dintr-un ou, sare şi făină cât cuprinde frămânţi aluatul pentru tăieţei pe care-l laşi deoparte, să se usuce.
Pui la foc bucăţile de pui într-o oală cu apă. Cureţi ceapa, morcovul, ţelina şi rădăcina de pătrunjel, le toci mărunt şi le adaugi în oală.
La urmă pui roşiile decojite şi date pe râzătoare, adaugi borşul şi sărezi după gust. Intinzi cu sucitorul aluatul, apoi tai teieţei subţiri şi îi adaugi la ciorbă.
Mai laşi să fiarbă foarte puţin si la urmă pui leuşteanul tocat.
Poftă bună!
Cea mai buna ciorba de pasare ever! Multumesc pentru reteta!