Ciorba de toamna cu afumatura

Printeaza

Ciorba de toamna cu afumatura din: costita afumata, ceapa, morcovi, vanata, ardei gras, conopida, rosii, telina, varza, ulei, patrunjel verde, sare, piper, zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 500 g costita afumata
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 vanata mare
  • 2 ardei grasi
  • 1 conopida potivita
  • 5 rosii
  • 1 telina mica
  • 1 varza mica
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Tai costiţa felii şi o prăjeşti 4-5 minute în ulei, apoi adaugi ceapa tocată mărunt.

Cureţi legumele, le speli şi le tai în cubuleţe, mai puţin varza, pe care o tai mărunt.

Desfaci conopida în bucheţele, pe care le pui la fiert în 4 litri de apă.

Adaugi costiţa şi ceapa, potr^şti gustul de sare şi piper şi lasi să fiarbă 50 de minute.

La final, adaugi verdeaţa tocată şi aceşti cu zeamă de lămâie.

Ciorba de toamna cu afumatura

Ciorba_de_toamna_cu_afumatura

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.