Morcovii şi ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se taie în cubuleţe. Cepele se curăţă de foi, se taie peştişori şi se pun lângă legumele tocate. Se încinge ulei într-o cratiţă, se adaugă legumele şi se călesc.
Carnea de vită se taie în bucăţi mai mici, se spală şi se pune la fiert în doi litri de apă. Se spumează de două ori, se adaugă legumele călite, sarea şi se lasă la fiert.
Când carnea este fiartă, se pun ciupercile curăţate de pieliţă şi tăiate felii subţiri, roşiile descojite şi tăiate cubuleţe.
Se adaugă borşul, puţin pătrunjel tocat şi se lasă la fiert timp de zece minute.
adaugă fideaua ruptă în bucăţi mai mici şi se lasă să fiarbă încă zece minute.
opreşte focul, se presară restul de pătrunjel şi se serveşte.
Ciorba de perisoare cu carne de vita si porc din: ulei de masline, ceapa, usturoi, frunza de dafin, supa de carne de vita, rosii, sos de rosii, coriandru, carne de vita, carne de porc, faina de porumb, lapte, ou, sare, piper negru, chimen si orez. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 2 3/4 cesti […]
Imi place ciorba de vacuta. Foarte interesante retetele voastre.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte buna ciorba de vita cu fidea
Imi place ciorba de vacuta. Foarte interesante retetele voastre.