Oua umplute cu sunca picanta din: oua fierte, sunca picanta, mustar, maioneza, sare, paprika. Ingrediente: 6 oua fierte tare 100 gr sunca picanta 4 lingurite mustar 3 linguri maioneza 1/4 lingurita sare Paprika Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusurile. Pasati cu o furculita intr-un bol, apoi adaugati sunca maruntita, […]
Ciorba de vitel, cu varza rosie
PrinteazaCiorba de vitel, cu varza rosie din: carne de vitel, ceapa, cartofi, varza rosie, ulei, scortisoara, patrunjel verde, morcovi, nucsoara, cuisoare, cimbru, piper, sare.
Ingrediente:
- 350 g carne de vitel
- 2 cepe
- 500 g cartofi
- 500 g varza rosie
- 2 linguri ulei
- 1 varf de cutit scortisoara macinata
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 morcovi
- 1 praf nucsoara rasa
- 1/4 lingurita cuisoare macinate
- 2-3 crengute de cimbru
- piper macinat
- sare
Mod de preparare:
Cureti legumele şi le speli. După ce ai îndepărtat cotorul şi nervurile verzei, o toci fideluţă. Tai ceapa mărunt, morcovii în rondele, iar carnea şi cartofii în cuburi mai mari.
Incingi uleiul în oala pentru ciorbă şi căleşti varza şi ceapa, amestecând uşor.
După 2-3 minute, adaugi carnea, condimentele şi stingi cu 2 litri de apă fierbinte. Laşi să fiarbă legumele şi carnea timp de 25-30 de minute.
Adaugi în ciorbă morcovii şi cartofii şi continui fierberea 15-20 de minute, timp în care adaugi oţet, piper şi sare după gust.
Când ciorba este gata, presari pătrunjel tocat mărunt.
Ciorba de vitel, cu varza rosie
Pofta buna!
Rulouri cu somon afumat si spanac
Rulouri cu somon afumat si spanac din: foi de placinta, spanac, somon afumat, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 pachet foi de plăcintă 500 g spanac 300 g somon afumat 2 cepe 2-3 căței de usturoi 200 ml ulei sare piper Mod de preparare: Cureți spanacul și îl speli în mai multe […]