Ciulama de dovlecel

Printeaza

Ciulama de dovlecel 

Cureţi un dovlecel mai mare de coajă şi seminţe. Il tai cuburi şi îl pui la fiert cu apă şi puţină sare.

Când a fiert, îl strecori şi îl pasezi bine. îl amesteci cu 3-4 linguri de făină şi subţiezi compoziţia cu 500 ml lapte dulce.

Separat căleşti în ulei 2 cepe tăiate mărunt şi cârd s-au aurit puţin pui 1 lingură de făină, amesteci, apoi adaug com­poziţia de dovlecel cu lapte.

Fierbi până se face ca o smântână groasă. Cine doreşte poate pune şi zahăr după gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • ciulama de dovlecel
  • ciulama de dovlecei
  • ciulama dovlecei
  • reteta ciulama de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.