Ciuperci gustoase

Printeaza

Ciuperci gustoase din: ciuperci de padure, telemea, cas, usturoi, ceapa verde, marar, leustean, unt, vin alb.

Ingrediente:

  • 1 poală de ciuperci de pădure
  • 250 g telemea
  • 100 g caş sau caşcaval ras
  • 1 căpăţână usturoi mare
  • 1 legătură ceapă verde
  • mărar
  • leuştean
  • 50 g unt
  • 50 ml vin alb

 

Mod de preparare:

separă pălăriile de cozi şi se pun la fiert, cozile se toacă şi se pun la călit în unt, până se rumenesc uşor, apoi se scot în alt vas

Când pălăriile sunt fierte se scurg de zeamă, se pun în tigaia în care au fost cozile şi se lasă să se rumenească în acest timp se amestecă cozile prăjite cu brânza sfărâmată, caşcavalul şi usturoiul pisat.

toarnă în tigaie peste pălării, se lasă până când se topeşte brânza şi se întinde, ca praştia, caşcavalul .

adaugă la sfârşit, ca să se stingă, un pic de vin alb.

 

Pofta buna!

 

 

 

Vin de Portocale Aromat

Vin de Portocale Aromat: o băutură parfumată și rafinată, perfectă pentru a aduce un strop de căldură și savoare în serile răcoroase de iarnă. Această rețetă este inspirată din tradițiile mediteraneene, unde citricele sunt integrate în diverse preparate culinare și băuturi. Ingrediente 10 portocale mari, organice – Coaja portocalelor este esențială pentru a obține aromele intense […]

Sfeclă Roșie Murată în Oțet

Sfeclă Roșie Murată în Oțet – o garnitură delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru a însoți diverse preparate culinare. Această rețetă tradițională de murături oferă o combinație echilibrată de dulce și acrișor, aducând o notă de prospețime și culoare vibrantă pe orice masă. Ușor de preparat și plină de nutrienți, sfecla roșie murată este o alegere […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte gustoase ciupercile umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.