Ciuperci cu lamaie

Printeaza

Ciuperci cu lamaie din: ciuperci de padure, unt, vin alb sec, lamaie, frunze de salvie, patrunjel, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci de padure
  • 50 g unt
  • 50 ml vin alb sec
  • 1/2 lamaie
  • 2 frunze de salvie
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în untul topit. Adaugă ciupercile, acoperă şi lasă-le să se înăbuşe.

La final, stropeşte cu vinul şi zeama de lămâie. Aromatizează cu pătrunjel şi salvie tocate mărunt, apoi condimentează cu sare şi piper după gust.

Lasă 4-5 minute pe foc, ca să se întrepătrundă aromele. Garnitura de ciuperci este potrivită pentru orice tip de carne.

 

Ciuperci cu lamaie

Ciuperci_cu_lamaie

Pofta buna!

 

 

 

 

Cocktail Mojito clasic

Cocktail Mojito clasic din: frunze de menta, lime, zahar, rom alb, apa minerala. Menta este o plantă aromatică originară din regiunile din Asia și Europa. Proprietățile sale antispastice și antiinflamatorii o fac să fie utilizată în mod obișnuit pentru a trata probleme digestive, cum ar fi greața, arsurile la stomac, balonarea și indigestia. Este bogată […]

Borș de ied

Borș de ied din: carne de ied, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, patrunjel verde, leustean, orez, galbenusuri, smantana, untura, sare, bors. Ingrediente: 1 kg carne de ied 2-3 cepe 2 morcovi ½ rădăcină de pătrunjel 1 țelină mijlocie 1 legătură pătrunjel verde leuștean după gust 50 g orez 3-4 gălbenușuri 200 g smântână 1 […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.