Ciuperci umplute cu legume
PrinteazaCiuperci umplute cu legume din: ciuperci, parmezan, dovlecel, ceapa, rosie, ulei de masline, unt, sare, piper.
- 600 g ciuperci
- 100 g parmezan
- 1 dovlecel
- 1 ceapă
- 1 roșie
- ulei de măsline
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală ciupercile și se scot codițele. Pălărioarele ciupercilor se pun într-o tavă unsă cu unt și se coc 15 minute la foc moderat. În acest timp, ceapa, codițele de ciuperci și dovlecelul se toc mărunt. Roșia se decojește și se taie fâșiuțe.
Se încing 3 linguri de ulei de măsline și se prăjesc ceapa, codițele de ciuperci și dovlecelul, până se înmoaie. Se pune sare și piper după gust. La final se pune roșia și se oprește focul. Se scot ciupercile din cuptor și se umplu cu amestecul preparat anterior. Se presară fărâme de parmezan.
Ciuperci umplute cu legume
Pofta buna!