Zacuscă de Ceapă: Această zacuscă este perfectă pentru a fi savurată pe pâine prăjită, ca aperitiv sau chiar ca garnitură pentru diverse preparate. Este o modalitate excelentă de a aduce la masă o bucățică din tradiția culinară românească. Ingrediente Ceapă (1,5 kg): Ingredientul principal, ceapa oferă dulceață și o bază aromată pentru zacuscă. Ardei gras […]
Ciuperci umplute cu legume
PrinteazaCiuperci umplute cu legume din: ciuperci, parmezan, dovlecel, ceapa, rosie, ulei de masline, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g ciuperci
- 100 g parmezan
- 1 dovlecel
- 1 ceapă
- 1 roșie
- ulei de măsline
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală ciupercile și se scot codițele. Pălărioarele ciupercilor se pun într-o tavă unsă cu unt și se coc 15 minute la foc moderat.
În acest timp, ceapa, codițele de ciuperci și dovlecelul se toc mărunt. Roșia se decojește și se taie fâșiuțe.
Se încing 3 linguri de ulei de măsline și se prăjesc ceapa, codițele de ciuperci și dovlecelul, până se înmoaie.
pune sare și piper după gust. La final se pune roșia și se oprește focul.
scot ciupercile din cuptor și se umplu cu amestecul preparat anterior.
presară fărâme de parmezan.
Ciuperci umplute cu legume
Pofta buna!
Totul Despre Berea Trapistă: Istorie, Evoluție și Producție – Berea trappistă este un tip de bere produsă de călugării trappiști în mănăstirile lor. Această tradiție își are rădăcinile în secolul al XVII-lea, când trapiștii, un ordin monastic cistercian, au început să producă bere pentru a se autosusține și pentru a sprijini comunitățile locale. Ordinul cistercian […]