Coaste de miel in sos de mustar din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, mustar, otet balsamic, usturoi, tarhon, sare si piper. Ingrediente: coaste de miel sare si piper cateva crengute de rozmarin ulei de masline Pentru sos: 3 linguri de mustar 1 lingura otet balsamic 2 linguri ulei de masline 3 […]
Coaste de miel cu legume sotate si rozmarin
PrinteazaCoaste de miel cu legume sotate si rozmarin din: coaste de miel, ulei, usturoi, cimbru, rozmarin, rosii, ceapa rosie, fasole verde, sare, piper, vin roşu
Ingrediente:
- 12 coaste de miel
- 4-5 linguri ulei
- 4-5 căţei de usturoi
- cimbru
- rozmarin
- 1 kg roşii
- 2 cepe roşii
- 400 g fasole verde
- 1 praf de sare
- piper
- 100 ml vin roşu
Mod de preparare:
Incingi uleiul în tigaie şi rumeneşti coastele de miel. După ce au căpătat o crustă, le pui în tavă împreună cu căţeii de usturoi, cimbru şi rozmarin, după gust.
Acoperi cu folie şi dai tava la cuptorul încins, la foc mic. Dacă nu-şi lasă destul suc carnea, torni vinul.
Ţii până intră cu uşurinţă furculiţa în ea. Fierbi fasolea verde în apă cu sare 10 minute, după care o scoţi şi o pui la scurs.
Tai ceapa bucăţi, iar roşiile în jumătate şi le şotezi câteva minute împreună cu fasolea verde.
Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti coastele de miel alături de legume.
Coaste de miel cu legume sotate si rozmarin
Pofta buna!
poate iti place si:
Coaste de miel in sos de mustar
Pofta buna!