Conopida cu vin alb

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de conopida cu vin alb din: conopida, vin alb, supa, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:Conopida cu vin alb

  • 1 conopidă
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceaşcă de supă
  • parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălăm conopida şi o tăem bucăţi, în vas prăjim ceapa până se îngălbeneşte, adăugăm conopida şi fier­bem înăbuşit 25 minute. Adăugăm sare, piper şi vin şi continuăm fierbe­rea înăbuşită. Adăugăm supa şi fier­bem încă 15 minute. Garnisim la sfârşit cu parmezan.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.