Cordon bleu crocant, umplut cu şuncăşi brânză cu mucegai

Printeaza

O reteta de Cordon bleu crocant, umplut cu şuncă şi brânză cu mucegai din: fasole verde, sare, ceapa, unt, vin rosu, miere, otet din vin rosu, snitele de curcan, piper, oregano si sunca afumata.

Ingediente:Cordon bleu crocant, umplut cu şuncăşi brânză cu mucegai

  • 500 g fasole verde
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 200 ml vin rosu
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri otet din vin rosu
  • 4 snitele de curcan (a 180 g)
  • piper
  • 4 crengute de oregano
  • 4 felii de sunca afumata

 

Mod de preparare:

Pregatiti fasolea si fierbeti-o circa 15 minute in apa cu sare. Curatati ceapa, spalati-o si tocati-o marunt, apoi caliti-o in untul incins.

Stingeti-o cu vin, apoi lasati-o sa dea in clocot. Adaugati mierea si otetul. Scurgeti fasolea. Adaugati-o in sosul cu vin si ceapa si pastrati-o calda.

Spalati canea si uscati-o pe un servet de bucatarie. Infasurati -o in folie alimentara si bateti-o, poi sarati-o si piperati-o. Curatati oregano.

Pe cate o jumatate din fiecare snitel asezati cate o felie de sunca, putin oregano si o felie de branza.

Acoperiti cu jumatatea ramasa libera si ficati totul bine. Incingeti untul. Bateti ouale. Dati snitele prin faina, oua si pesmet.

Prajiti-le in untul topit 5-6 minute pe fiecare parte si serviti-le alaturi de fasolea pregatita. De asemenea, puteti adauga rondele de cartofi fierti.

Cordon bleu crocant, umplut cu şuncă şi brânză cu mucegai

Cordon bleu crocant, umplut cu şuncăşi brânză cu mucegai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.